Wie is De Speelvogel?

De Speelvogel is een vereniging uit Vlezenbeek, opgericht door enkele oud-leiders van KLJ Vlezenbeek. Na de geweldige KLJ-jaren bleef de zin om activiteiten te organiseren in het bloed zitten. De voorbije 10 jaren organiseerden we tal van grote en kleine activiteiten.

The Challenge is er een van. Elke 2 jaar maken wij er werk van jullie een hoogwaardige, kwalitatieve dropping aan te bieden. We hebben al heel wat edities achter de rug en weten zo hoe we jullie iets speciaals kunnen aanbieden.

Naast een dropping organiseren wij jaarlijks in november onze De Speelvogelquiz in Vlezenbeek. Snel zijn met inschrijven is hier de boodschap want de tafels zijn vrij snel ingenomen.

Meer info over The Challenge 2019

Wat is "The Challenge"?

"The Challenge" is een dropping voor jong en oud. Vanaf 18 jaar beleef je samen met je collega's, vrienden, kennissen, familie,... een geweldige avond. Wij hechten hierbij belang aan het totale concept en de totale beleving. Zowel de avond zelf als de weken ervoor kan je samen met je teamleden heel wat plezier beleven. Jullie zullen samen opdrachten tot een goed einde moeten brengen en elkaar naar de eindlocatie helpen. Neem het van ons aan, de voldoening bij aankomst is groot! Neem daar nog eens een drankje en een maaltijd bij en het wordt beslist een avond om niet snel te vergeten.

Wanneer vindt deze dropping plaats?

De volgende editie zal plaatsvinden op 23 februari 2019.

Waar start de dropping?

Dat blijft een goed bewaard geheim. Dankzij de Pré-Challenge kom je vanaf 10 februari week na week wat meer te weten over de vertrekplaats. Het is van groot belang om samen met je ploegmaats de opdrachten te ontcijferen en tot een goed einde te brengen. Heb je de opdracht goed uitgevoerd, dan krijg je tips die leiden tot de vertrekplaats.

Wens je niet deel te nemen aan deze Pré-Challenge, maar enkel aan de dropping zelf? Ook dat kan door dit eenvoudigweg aan te duiden op het inschrijvingsformulier.

Welke tochten zijn er?

Er zijn 3 soorten tochten:
Beginners: +/- 10 km
Gemiddeld: tss 12 en 15 km
Gevorderd: + 18 km

Veiligheid?

We hechten veel belang aan de veiligheid. Tijdens de voorbereidingen is dit al een prioriteit, waardoor we trachten de tochten zoveel mogelijk over autovrije wegen verlopen. Maar ook tijdens de tocht zullen we hier de nodige aandacht aan besteden. Elke groep krijgt een noodbrief mee waarin een plannetje en het telefoonnummer van de dispatch zit. Zo geraken verdwaalde groepen terug op het spoor. Verder is er een noodnummer hetgeen wordt vrijgehouden voor dringende oproepen.

Uit hoeveel mensen bestaat een team?

Je kan een team vormen tussen 6 en 12 personen.

Hoeveel bedraagt de deelnameprijs? De deelnameprijs bedraagt € 17/persoon.

Hiervoor krijg je echt wel heel wat in de plaats:

Hoe schrijf ik een ploeg in?

Inschrijven kan uitsluitend via het online inschrijvingsformulier. Ontdek hier alles over hoe je kan inschrijven. Let op, je bent pas ingeschreven wanneer het volledige deelnamebedrag werd gestort.

Betaling kan enkel via overschrijving op rekeningnummer BE 15 9791 7090 6830 met vermelding van "Dropping The Challenge + groepsnaam + aantal personen".

Mocht het zijn dat iemand van je ploeg niet kan deelnemen, verzoeken we jullie om zelf voor een vervanger te zorgen. Dit kan tot de dag van deelname. Als dit niet lukt kunnen we jullie echter niet het volledige inschrijvingsbedrag terugstorten voor die deelnemer gezien de reeds gemaakte kosten. Bij annulatie van deelname wordt de helft van het inschrijvingsgeld teruggestort. Mocht dit het geval zijn, dienen jullie dit ten laatste 3 weken voor de start te melden!

Wat breng je best mee?